Не дала

До Алли підійшов Панас –
Питання маю я просте.
Не вистача сплатить за газ,
чи в борг Ви часом не дасте?

Знизавши нехотя плечами,
відповіла поважно Алла –
Працюю днями я й ночами,
та тільки в борг ще не давала!

23.04.2016


Рецензии