Колись були ми не рiдня

Коханий мій, любов моя,
Радію тому, що ми поряд,
Щаслива тому, що твоя,
Що на собі твій чую погляд!

Ти до цих пір не надививсь?
І я любуюсь твоїм тілом!
Шукав мене, не оженивсь?
І я знайти тебе хотіла!

Тепер і серце в нас одне,
Бо ми злилися, ми укупі,
Кохання наше не мине,
Бо вірні ми і не підкупні!

Коханий мій, любов моя,
Я дихаю лише тобою!..
Колись були ми не рідня,
А зараз з’єднані любов’ю!
             22.04.2016


Рецензии