Ось все

Страдання, біль, тремтіння, сльози
Все це словами я передати не в змозі
Кохання, зрада і образа
Ти знаєш ти ведеш себе як бездушна зараза.
Ну подумай хоч на хвилину
Як боляче ти робиш,
Хоча тобі на мене стало пофіг
Але я тебе кохаю досі.


Рецензии