Ремiкс...

Листя Осені, подихом вітру,
Опадаєте сумно ви вниз...
Хто змінив вашу юну палітру,
Влаштувавши бентежний стрептиз?
Ви так зелено юними були
І у ранок спивали росу,
Все до світла і сонця тягнулись,
І росли під весняну грозу...
Влітку ніжило сонце вас трімко
Й обіймали вітри молоді...
Чом у осінь злітаєте стрімко
Жалюгідні, зів"ялі, руді?
Розкажіть, як все в світі мінливо,
Як безжалісно нищить все час...
Пересмислю минуле...й можливо,
Я навчуся чогось і у вас...

ОРИГИНАЛ: Анатолий Шендеровский
Весна - осень.
Листья желтые, листья времени
Отчего опускаетесь вниз?
Не дождались вы откровения.
Или осени поздней каприз?
Вы так зелено были юными.
По утрам умывались росой.
И ветрами овеяны южными,
И росли под весенней грозой.
Согревали вас летом паркие
Суховеи с песком и жарой.
От того ли вы стали жалкими,
Опадаете рыжей порой.
Почему и кем же вы брошены?
Расскажите печали и грусть.
Перемыслю я время прошлое
И чему-то у вас научусь.


Рецензии