Шпакiвня

Взяв у руки інструмент,
Є шпаківня — це момент.
Вже прибив їй два боки,
Бо до нас летять шпаки.
Та поки я майстрував,
Шпак на груші вже співав.
Ледь шпаківню закріпив,
Шпак до неї поспішив.
Він співає на зорі,
Я вивчаю букварі.


Рецензии