Цвiтуть сади

          Цвітуть  сади.

Цвітуть  сади,  весна  буяє,
Та  мені  спокою  немає.
Зустрів  в  саду  милу  дівчину,
Тепер  село  як  я  покину?..

Я  також  сам  з  цього  села,
Та  тут  мене  давно  нема.
Бо  перебрався  я  у  місто,
Мені  в  селі  вже  було  тісно.

І  ось  приїхав  я  сюди,
Тут  все  росте,  як  із  води.
А  ще  зустрів  гарну  дівчину,
Отож  я  маю  і  кручину.

Цвітуть  сади,  давно  цвітуть,
Що  далі  буде,  як  мені  буть?..
Серце  моє  тут  у  полоні,
І  в  селі  люди,  як  на  долоні…

А  сади  цвітуть…

         07:35.22.04.2016.


Рецензии