Моя улюблена актриса

Я хочу розказати про мою улюблену актрису.
Вона талановита – але хіба одного слова досить?
Тендітна, ніжна, щира, чуйна – її риси.
З відкритою душею, добрим серцем! Це – Наталія Недоступ.
 
Працює в Українському академічному музично-драматичному театрі
На Оборонній – з тисяча дев'ятсот дев'яносто восьмого, здається, року.
Її побачити на сцені можна майже в кожній, що іде, виставі!
Неперевершено Наталія Недоступ грає і серйозні, й комедійні ролі!
 
На кожне свято – театралізований концерт завжди театр ставить.
Артисти – соло і дуетом – голосом живим пісні співають.
Наталія… Красиво рухається, граціозно ходить, наче грає,
Коли співає свою пісню! Всі Наталю поважають!
 
Обожнюю Наталочку! Чудова і прекрасна ця артистка!
Коли я чую добрі речі – уявляю враз Наталі постать.
Сердечна це людина! Глядачів постійних дякує Наталя особисто.
Моя улюблена актриса – вам скажу – Наталія Недоступ.
 
За всі старання – хочу, щоб її держава оцінила!
Звання присвоїли щоб – за 18 років праці поспіль –
І вірю, ми почуємо: «Заслужена артистка України
Наталя Олександрівна Недоступ».
 
22 квітня 2016 року


Рецензии