ЦIахил неш

Цуния дурхIне нешли
Гьар мелизакан бихIу,
Чукела нешла диги
ДурхIнас дагьес хIайгахъу.

Хугил гъинра бариле
ДурхIне хуги бигъахъу,
ХIабагьува цунени
Духънадеш леркьян ахъу.

Аллагьизе рулгуле
ДурхIне бихIен рукIуле
Дия дигахъуй дурхIнас,
Иза малуга иле.

Неш хIаруран ругьуле
Ятулизе карилхьан,
Цуния дигуй дурхIне
Нешла мякьизе хIякьян.


Рецензии