Мы гонды вжэ добры ж

Давай, Сашма, жовтынькых
На й наш во, бач, чобат

Итак, мы уж все перебесились.
И начались в лись конь-фыр-энцыйкы.
Да шо то ты, ГладиАтор,
Та ж Ирисок ны вгладь2еш!?

Ну, наша ж славная Хартия
Пырымагае вжэ всих жыдкават.
И тому зары нада но
З 2 милиончыка Сашковы
Да й гойдай вузь Виталичка.

Ну, так злива вчытайса на:
Звэрху й да вныза.
Шо кому Кинь ваш дасць?
Ага, пирога на паск.

Вси мы ш вышлы-та правильна взь
Палкы в колёса вхрашчваты.
Ах, вин, ты бач якый!
Кур нашых пойив ж!

Гэ! Жыдкая кашыца
Видае, дэ масличка!
Ты но пожалуйса
З Мохра дэ на батюшКу сь.

Но в нас е халипычкы,
Шо ж шося зали5 в падл.
Ну, так бы й Татянкы
З Наташкамы Мазура бык.

У вобшым, в пакгавзыкы
Но ж пхай кусёр салка быч.
Бо нузно цы байимам
Культура яка шчэ.

Хай народ хоть здыхае
В беспросветьти во малповскым.
А ны зуба ны Васьц
Хоця п чысночка.

Вах-хвах-квак: на шылка!
Спорт ломыть ятвяг!
А нафига ля вам грамотка й.
Да всадьвай росадку ш, шо й шымпанза сфята зь.
О гэтак достану вас,
Жыдовская банда.

... на во зайды до нас в хлив.
Чы там корова шч стойить?


Рецензии