Ми з тобою два вiльних птахи

Ми з тобою – два вільних птахи…
Ми з тобою – два вітри вільні…
Не шукаємо в інших правди…
Засіваємо ниви спільні…

Ми з тобою – з одних історій…
Ми з тобою – з одних спектаклів…
Ми – рідня не за складом крові…
Нас єднають Весни ознаки…

Ми з тобою – шляхи Любові…
Ми з тобою – роки і кроки…
Нас не сплутаєш – різні зовні…
Один одному ми – пророки…

Ми з тобою – два вічних Сонця…
Ми з тобою – дві легких миті…
Ми – крізь простір і час віконця…
Нам даровано – світ Любити…

20.04.2016


Рецензии