Лесной парламент

Лісовий  парламент

Лев-президент  помер
У  дуже  поважному  віці.
Залишився  тільки  мер,
Як  у  сусідньому  лісі.

Влади  здалось  замало
Для  чималенької  зони.
То  ж  і  обрали  Раду,
Що  видає  закони.

Спікером  став  Орел,
Що  бачить  усе  і  далеко.
Помічниками  -  Осел
Та  «незалежна»  Лелека.

Коли  натягли  намети,
Гімн  Лісу  ледь-ледь  заграв,
Зібралися  Комітети
Із  різних  важливих  справ.

Може   якась  жеманність,
А  може  проформи  заради,
Знищили  недоторканність
Для  депутатів  Ради.

Закон  іще  в  силу  вступав
І  тільки  «розв;язував  руки»,
Як  вовк  віслюка  задрав
Із   Комітету  Науки.

Жах  усіх  вмить  охопив,
Наче  піймали  кулю,
Коли  сам  Орел  забив
«Мажоритарну»   Зозулю.

Отак   і  зійшла  нанівець
Парламентська  непотреба.
Байці   прийшов  кінець.
Може  моралі  не  треба?


Рецензии
..Вспоминаются слова из классики! - А СУДЬИ, КТО??.. -
................... с УВАЖЕНИЕМ Борис.

Борис Шахов 2   31.08.2017 09:31     Заявить о нарушении
Спасибо! Не доведи Господь попадать к таким Судьям!

Валентин Серых   01.09.2017 07:28   Заявить о нарушении