***

Не питай мене: "Як справи"?
Все одно я правди не скажу
Як щоночі помираю
А на ранок роблю вигляд, що живу

Як вмиваюся сльозами
Наяву і уві сні
Як ти "вбив" мене словами
Кинувши незграбно докори пусті

Як кричу! Зриваю голос!
Але зовні - німота...
Я немов мала дитина
Яка ще вірить в почуття

kosheleva.
21/04/16


Рецензии