Знедолена недоля

Занедбані світи з прозорих манускриптів
підштовхують весну до кроку із пітьми,
де перший віддає молитвою у крипті,
а друга кличе мить знеструмленого "ми"...
Веселі літаки печалі роз'єднають,
і, змінюючи день, зникають у зірках,
де перший все одно до дому відлітає,
а друга закує, вмираючи в думках.
І серце, що давно стомилося в коханні,
відпустить кораблі у ніжну пустоту,
де перший оживе на білому екрані,
а друга перейде із "тої" у "не ту"...


Рецензии
Ви ніжний чаклун слова... я щораз більше закохуюсь у ваші рядки...

Не Просто Скрипка   21.04.2016 17:28     Заявить о нарушении
Будьте осторожны..:)

Александр Ноцкий   22.04.2016 00:02   Заявить о нарушении