Чиjи су то гласи

Веселинка Стојковић

Чији су то
гласи

Чији су то гласи
Што су уздаси
Које вечерас чујем

Чији је то корак
Као воде уворак
Који вечерас слушам

Чије то око
Меко високо
Вечерас зове

Шта се то зби
У срцу нечијем
Па бих да плачем

(Маргарете)

Фотографија: Веселинка Стојковић


Рецензии