9 мая, на даргинском языке

Авал дусла дергъ диуб,
Россияличи къарши.
Цаличи ца дургъули
Пасатдиуб шагьар-ши.

Гашала заманари,
СекIал аги беркеси.
Дахъал гIялам бубкIули
Манзил сабри ил цIахси.

Дахъал адамти бебкIиб,
Цали ца кабуршули.
Шатдеш чула бугаги,
Илди бурхIни дуркIули.

УрчIемал ибил майличиб
Россияли чедибдеш сархиб
Лебилра фашистунира
Марли, саб гьанна чула хъулиб.

Халал баркалла хIушаб
Дила халал неш-дудеш
Лебил Россиялизиб
Часахъибгу чедибдеш.


Рецензии