Памятаю

Пам"ятаю ті нічнії зорі,
Небо темне,та таке прозоре.
Зорі світять,як і мої очі,
Знаєш,так сидіти вічно хочу.

Можеш говорити свої думки,
В тебе очі ніби незабудки.
В тебе голос грубий та незвичний,
В тебе дивні звички,це привичка.


Рецензии