Мереживо долi

Життя як мереживо долі
Для кожного свій візерунок
Обираємо колір поволі,
Та чекаємо свій подарунок. 

Комусь , як цвіт яблуневий
Мереживо мрій поетичних,
Або, як дощик липневий,
Сьогодення потоки одвічні.

Кохання - весняні мотиви,
Душі назавжди сплітають
Та почуттів переливи
Усі перешкоди здолають.

Та іноді голки шипшини
На візерунок чіпляють,
Нехай ці темні години,
Ніколи нас не злякають.

Життя як мереживо долі,
Дні наші Богом заплутані,
Чорно-білі та кольорові,
Завжди з надією сплетені...


Рецензии