Серденько жде

Ти не прийшов, а жити треба далі,
Коли вже є життя... - Отож, живу.
Не хочу в серці мати я печалі,
Та маю пору зараз дощову!

Живу з дощем, хлюпочусь у калюжах.
Бува, підсохне, та не довго так...
Хотілось взнати руки б твої дужі,
І вуст твоїх хотілось чути б смак!

Не довелось пізнати, не до часу,
Та віра в серці і надія є,
На нього не накинула ще засув -
Воно ж чекає серденько твоє!
                21.04.2016


Рецензии