shanti blues

Slow river in my mind
Slow river in my mind
slow river flows in my mind
because my love , its realy, baby
because my love, do you believe me baby,
The boat was sent to the other side

Spoken words - Unspoken words
Spoken words seem right decision
Unspoken words seem to be the absolute truth
But believe me, baby , when it comes,
in this boat , no one can talk to

rowing down the river wants to overtake his own greed.
rowing against the current living in the past
Hold the steering wheel firmly , baby
even if love will lead us to finish last


шанти блюз

Медленная река течёт, медленно река течёт моего сознания
Потому что любовь, это правда,
Потому что любовь, верь мне, детка, отправила  лодку с другого берега

Сказанные слова -непроизнесены
слова - кажутся верным решением
несказанное -абсолютной истиной
но когда эта лодка придёт, в ней некому будет разговаривать

Гребущий по течению пытается обогнать собственную жадность
Гребущий против течения живёт прошлым
Держи руль покрепче, детка, даже если любовь приведёт нас к финишу последними

2015   


Рецензии