А на вулицi не темно

А  на  вулиці  не  темно.

А  на  вулиці  не  темно,
Скоро  сонечко  зійде.
І  на  серці  любо,  чемно,
Бо  вже  миленький  іде…
Він  не  йде,  а  ніби  пливе,
І  то,  Слава  Богу!
Що  під  ранок  сам  прийшов,
Не  спутав  дорогу.

Ще  й  в  канаві  не  заснув,
Не  порвав  собі  сорочку.
Який  він  там  би  не  був,
Він  любить  сина  й  дочку.
Я  його  також  люблю,
Коли  він  не  п’яний.
До  себе  міцно  притулю,
Ти  ж  милий  мій,  рум’яний.

А  як  вип’єш  вина  діжу,
А  може  трохи  більше.
Я  ж  до  тебе  вже  біжу,
Щоби  не  стало  гірше…
Любий  пий,  та  розум  май,
У  нас  же  малі  діти!
Або  давай,  пити  кидай,
А  я  буду  радіти…

І  на  вулиці,  не  темно…

   06:15.20.04.2016.


Рецензии