А я уже дiд

А  я  уже  дід.

А  я  уже  дід,
І  залишу  свій  слід.
Або  наслідю,
І  сам  тю,  тю…
Таке  в  нас  буває,
Про  те  кожен  знає.
Коли  діло  робити,
То  й  хочеться  жити

А  ще  так  бува,
Що  болить  голова.
І  не  сіло,  не  впало,
А  десь  і  пропало.
Ото  ж  я  й  кажу,
Що  вже  не  біжу.
А  йду  помаленьку,
До  тебе  серденько.

Коли  жінку  любиш,
Її  цілуєш,  голубиш.
А  лягаєш  спати,
Захочеш  спитати.
Чи  голова  не  болить?..
Тоді  можна  любить.
А  починає  боліти,
То  не  вийде  любити.

Та  я  уже  дід…

   05:30.20.04.2016.


Рецензии