***

Рвала себе. Тебе шукала.
Колекціонуючи при цьому біль
Закрила очі і чекала...
Хоча б приємних сновидінь.

Тобою тяжко відболіла,
Мою ти душу ошукав.
Родимі крила не згубила,
Але літаю серед темних хмар.

Гаряча кров пульсує в скронях
Та серце втомлене кричить.
Я вкрита вся безмежним болем
І хтось навмисно тисне на "repeat"...

kosheleva.


Рецензии