Закувала та сива зозуля

         Закувала  та  сива  зозуля.

Закувала  та  сива  зозуля,  закувала,
І  літа  мої  всі  що  маю,  порахувала.
Прилетіла  зозуленька  до  нас,  прилетіла,
На  дерево,  на  високе,  взяла  собі  сіла.

Вона  сіла  на  гілочку,  та  й  ку - кує,
Може  вийде  моя  мила,  то  й  почує.
І  почує  зозуленьку,  що  весну  накувала,
І  зелено – зелено,  кругом  все  прибрала.

Присядемо  ми  з  коханою,  під  вербою,
І  зозуля  куватиме  нам,  над  долиною.
Спів  зозулі  веселий,  його  добре  чути,
Розбудив  він  дитячі  мрії,  їх  не  забути.

Не  забути  дитинство  нам  і  як  зозуля  кувала,
Коли  вперше  почуєш,  то  згадаєш  прикмети  бувало.
Як  зозуля  ку - кує,  вона  лічить  літа  нам  і  гроші,
Щоб  ми  з  Вами  завжди,  завжди,  були  тільки  хороші…

Накувала  та  сива  зозуля,  мені  накувала…

             06:45.19.04.2016.


Рецензии