Крим не личить тоби, Украино!

(на малорусском)

Крим не личить тобі, Україно!
Він тобі не пасує, повір!
Ти щасливою будь і без Криму,
Але щось хоч бодай зрозумій!

В тебе Крим був завжди на задвірках,
На подачах, казала ти всім,
Так чого ж це так сумно і гірко
День и ніч ти голосиш за ним?

Розлучились, то й що? Так буває,
бо обтяжлива зникла любов!
Як чванливість твій зір застеляє,
Як це так, Крим від тебе пішов?

Березень 2016


Рецензии