Ти кохання моэ

Ти  кохання  моє.

Ти  кохання  моє,
Я  ж,  кохання  твоє.
І  любов  у  нас,
Може  остання.
Збережем  назавжди,
Тільки  я,  тільки  ти.
Наше  ніжне, 
Чарівне  кохання.

Я  ж  тебе  покохав, 
Жаль  що  не  знав.
То  знайшов  би,
Раніше,  раніше.
І  щасливим  я  став,
Бо  покохав.
Тебе  я  голубко,
Все  міцніше  й  міцніше.

І  хай  линуть  роки,
Не  забуть  нам  таки.
Як  розквітло,
Наше  кохання.
І  я  залюбки,
Завжди  залюбки,
Розцілую  тебе,
Коханая  з  рання.

Ти  ж  кохання  моє…

    21:50.19.04.2016.


Рецензии