Любов

Elena Virkunen
Який би одяг блуд не одягав:
Піднесений, мрійливий, романтичний...
Які б пісні звабливі не співав,
Залишиться розпустою довічно.

Любов шукають іншими шляхами –
Не вибирають, як на ринку крам,
Від продавця до продавця рядами
Базарними не ходять...

Любов – храм,
В який, зайшовши, більше не виходять!
Ті, що виходять, храм свій не знайшли.
Хай поки так...
Але любов знаходять
Ті, хто розпусту в серці обійшли,
Ті, хто у душах довгими роками
Від блуду ніжність чисту берегли...

Світять вони яскравими зірками,
Щоб інші шлях до вічності знайшли.
18.04.16


Рецензии