Я сумую

Я так сумую по тобі,
Про почуття мої таємні
Знають і зірки на небі,
І місяць в лагидному світлі.
    Дає слідок надії.....
І світлячки розносяться в траві,
    Романтичністю в душі.
Я чекатиму і дні і місяці,
І вітерець весняний,
  Граеться думками.
Я так сумую по тобі,
Що відчуваю подих твій,
Лодоні теплі,ніжні,
    Торкаються щоки.
    Твій поцілунок.....
Відчути хочу і подумки,
Я шепочу:"Кохати хочу...".
Очі твої,як волошки сині,
Вуста твої,як мак червоні.
Жаданий мій,моя ти мрія.
  Я так сумую по тобі,
Ти глибоко в моїй душі,
На сьогодні,на завтра,
    НА ЗАВЖДИ!


Рецензии