Посвящается, Али Алиеву

Чябанмахьила шилзе
Леви гъабза урши
Варх учIан ца классизе
ХIяйран биру лебил ши.

Школалзе учIухIале
Дурсраке ахъу уун
Амма звонок бугьале
Цай турникике уун.

Цайсил мерра арасиб
Лебил Дагъистайзака,
Дахъол граматуле гиб
Разиле цунезака.

Някь бургъахъу жеголе
Цаалра дурхIя хIалта,
ХIу левхIале шилизе
ХIулдукIахIа хIазака.

Эш жегой дунъялике
ХIуликахъаб Аллагьли,
ХIа дигуй хьуланаке
Вагъабри хIу жан ГIяли.


Рецензии