Двор бели

Веселинка Стојковић

Двор бели

Гранчицу сна
Крај врата
Усправила сам
Твојих
Јутрос
Крај њих
пролазећи

И
Одлазећи
Од дрхата
Својих
Двор
Бели
Градих
Саградих

(Маргарете)

Фотографија: Ненад Стојковић


Рецензии