Сон кохання

Ось треть ніч мені підряд,
Сниться сон один й той самий,
І у тому сні, бачу я тебе,
Знаю що не міг, я в тебе закохатись,
Напевно ти чи вищі сили прокляли мене.
І я пив каву щоб не спати,
Але то не допомогло,
Ти мені і на яву почалась ввижатись,
Ну хто підкаже що це?
Це точно не любов.
Я вже цілий тиждень спати не лягаю,
Та мені від того легше не стає,
Ти рішила на яву мене доконати,
Вже не тільки бачу, а вже й чую тебе.
Я не можу більше цього терпіти,
Від недосипання я помру,
Вирішив з тобою я зустрітись,
Та тільки зі справжньой й на яву.
Та коли вживу я тебе побачив,
То не зміг зв'язати й пари слів,
Справжньою була ти в сто раз краща,
Я гепнувся на землю і зомлів.
Та зрозумів дарма я пив ту каву,
І даремно спати не хотів,
І я був неправий це кохання,
Без усяких відьм і чаклунів


Рецензии