Обожнюю тебе

Обожнюю тебе і жадібно кохаюсь.
Обіймами стискає зваблива, стигла ніч.
Шепочу почуття - тріпоче мить, здригаюсь
Нестерпною жагою - палає в серці піч.

Обожнюю тебе і в пестощах конаю...
Візьми моє життя і випий до краплин.
Сполохані зірки від стогону зриває...
Шепочу почуття, спинивши часу плин.



    16.04.2016р.


Рецензии
Еротично та звабливо...
Браво!

Витя Рошевский   22.04.2016 12:27     Заявить о нарушении