Единий, вiрний, i коханий!

Не знаю кращого за тебе,
Ти моя радість - моє небо...
Ти моя ніжність і запал,-
Ти спокій мій, ти ідеал...

Ти сонечком зігріта нива,
З тобою, любий, я щаслива!
Ти промінець - мій кароокий,
Ти всесвіт мій п'янкий, широкий...

Ти мій світанок кольоровий,
Веселий, милий, чорнобровий...
Ти дощик теплий,і весняний,-
Єдиний, вірний, і коханий!
16 04 2016 р
Вікторія Р


Рецензии