Бабiна лета

Лепш* не будзе, чым бабіна лета --
Безліч* фарбаў, дарог прасцяг*...
Захаваецца* ў памяці гэта,
Толькі згубіцца ў буднях працяг*...

І рукі першы дотык* нясмелы
Здасца* лепшым з таго, што было.
Ляжа іней на скроні* белы,
А ў душы застанецца святло...

           лепш -- лучше
           безліч -- бесчисленное множество
           прасцяг -- простор
           захаваецца-- сохранится
           працяг -- продолжение
           дотык -- прикосновение
           здасца-- покажется
           скроні -- виски


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.