Вiтер гойдаe дерева

А. Мокану
Струнний квартет «Гольфстрім»

2.
Вітер гойдає дерева,
Перекидає сміття…
Сіється Сонечко з Неба
На пересохле гілля…

Скрип, шелестіння мотуззя…
Мертво дичавіє тінь…
Сила у пахощах вгрузла…
Тягнуться барви у Синь…

Сплять зачаровані квіти…
Губи пошерхли піском…
Тиша… Гаряче повітря…
Світлом насичена кров…

14.04.2016


Рецензии
Гарно написано! Нагадало наше сьогодення...

Наталья Сытник   15.04.2016 08:09     Заявить о нарушении
Дякую!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   15.04.2016 10:45   Заявить о нарушении