Ос нн в дчуття

"Осіннє відчуття"

Я дуже добре розумію -
Нема в минуле вороття!
І вже від тебе я не млію,
І зникло дивне почуття!
Слова нічого вже не варті,
Це лише спомин дорогий
Про те, що я була щаслива
З тобою  - ти не розумів!
Ти бачив тільки лише себе,
Нічого більше - лише ти,
Як "цар" звертаючись до мене,
Сам зруйнував усі мости!
Моя сльоза котилась ніжно,
Змивала біди всі мої
І я молюсь, і я молилась
За всіх, хто рідні, хто й чужі!

2010


Рецензии