НАБу

Сидіти злодій має у тюрмі,
Сказав якось відомий шансоньє.
І це піддержують закон, мораль і ЗМІ,
В книжках це є, а у житті не є.
Хороший злодій, значить депутат,
А кращий, то який не будь міністр,
Найкращий-Конституції гарант.
«Рильце в пушку» замінює їм ніс.
Крадуть спокійно, як своє беруть,
Без ризику, без страху і без втрат.
Докази є, та ти про них забудь,
У нас недоторканий депутат.
Тут створюй хоч на «Ху», а хоч НАБу
І прокурорам конкурс призначай.
Він скаже: «Всі НАБу я на.бу»,
А ти сиди і справедливості чекай.


Рецензии