Я бы тебе и душу отдала, на украинском

я б тобі і душу віддала
читала молитвИ за тебе.
та якби ж я так кохала,
як ти принижував мене.

всміхалась небу,
в коханні б бачила святе.
якби ж не виливав ту злобу,
з отрути роблячи питне.

я сповивала твої сни,
я відрікалася від світу,
я нехтувала барвами весни,
не бачила її красного цвіту.

мій світ поринув в радість,
я б тобі і душу віддала.
але тебе згубила заздрість,
а я кохання забрала.

нарешті я сповита смутком,
я стільки часу ходила сліпа.
та разом з тим- я потонула в щасті,
адже як ти- такого вже нема.

8.02.16


Рецензии