Пожежним

Вдома жарить хтось котлети 
їсть плов,чи макарони,
ми ж   пожежної відзначим 
свято охорони.

Караули два стоять
вранці на розводі,
ми відзначим свято це
у лісі на природі.

Вип'єм за колег своїх
тих,кого немає,
за здоров'я всіх пожежних
знов поналиваєм.

Щоб насос автоцистерни,
їх ніколи не підвів,
побажаєм їм везіння і
завжди сухих рукавів.

15 КВІТНЯ 2016 РОКУ 


Рецензии