Досить

Отже в час дурної розплати
Там де квіти не ростуть
Я вдягну чавунні лати
Де замріяні живуть

Де вже більше не стріляють
Де не йде чужа там гра
І над нами вже кружляють
Білі ангели добра

Світлі янголи надії
Серед голок до зірок
Я в хустинку заховаю мрії
Поміж стежок цих казок

И коли настане час
Ми візьмемося за руки
Злидні не здолають нас
Досить вже страждань та муки


Рецензии