Бейкеф руш

Гардан кlирна акъвазнавай ийер руш,
Ви кефиниг кягънавай кас аван!?
Авун патал са тlимил ви гевил хуш,
Ваз гуда за хуш легьзеяр-заз авай.

Вун бейкефдиз акурла,рикl тар жеда,
Гьин инсафсуз себеб я и гьалуз ви?
Вири дердер,дуьньядин,заз пар жеда,
Ихтияр це,зун акъвазан далуз,ви.

Вун са цуьк хьиз хуьн за къати къайаркай,
Це вуна заз ишара,са гъвечlи тир.
Мад кlандач заз затlни дуьньяд паяркай-
Авайбурни вегьида ви кlвачерик.


Рецензии