Лiтом

Полюбив раненько літом
У поля ходити-
Під високим жовтим житом
Цвіркунів будити.

Жайворонкові пісні
Слухаю над житом:
Там волошки голубі
Росами укриті.

Поряд поле із пшениці,
Колос дозріває,
Рано ранком на зірниці
Соловей співає.


Рецензии