Весна iде!

Весна іде! Весна дає натхнення!
Пробудження природи! А поетам – творчі сили.
А що мені? Не надихає мене сьогодення…
Мені б зустріти дівчину хорошу й милу!

На вулиці вже тепло і чудово!
Дерева квітнуть – пахне ароматом!
А я в самотності, на жаль, сумую знову…
Мені би з дівчиною вулицями прогулятись!

І Український, і Російський – всіх запрошують театри:
Нові вистави! Так чекав я на прем’єру!
Купую вкотре – лиш один квиток у касі…
Я з дівчиною хочу, врешті-решт, сидіти у партері!

У багатьох, дивлюся, навесні веселий настрій.
Гуляє хлопець з дівчиною, дівчина гуляє з хлопцем.
Не претендую на чуже – не розпирає мене, люди, заздрість.
Одну-єдину дівчину! Що би не трапилося – була щоб на моєму боці.

Весна дає можливість мислити нам позитивно.
Птахи співають, сонце пізно ввечері іде за обрій…
Але, як бачите, погано на душі у мене… Дивно?
Можливо, ти читаєш, дівчино, рядки ці… Відгукнися! Добре?

Так, я поет. І хочеться писати про прекрасне!
Виходжу я на вулицю – й радію пахощам весняної природи.
Ділити повсякденні враження – у цьому полягає людське щастя!
Зустріти дівчину – на все життя – я прагну! Це чудово!

Весна! Вже тепло! І я вірю, що самотність пройде незабаром!
Надія на майбутнє, світла думка в голові кружляє.
Навіщо нам ходити вулицями поодинці, а? Давай гуляти в парі!
Послухай, дівчино! До тебе я звертаюсь!

15 квітня 2016 року


Рецензии