Афоризмы

***
Одамлар, келинглар, Одам булайлик. Аклимиз етмаган нарсаларга бурнимизни сукмайлик.Сиздан илтимос киламан, милатдошлар. замондошлар. Кейин уйламай-нетмай килган хатомиз учун уялиб юрмайлик. Хали хам кеч эмас. "Эсимиз борида этагимизни ёпайлик", азбаройи Худо...

***
Мен бахтли эдим ва хозир хам бахтиёрман. Бирок мени йиглатган, бахтсиз килган сизлар буласизлар, одамлар! Такдир эмас, Аллох эмас, хаттоки шайтон хам эмас. Афсуски, сизлар...

***
Мен учун оламдаги энг ашаддий куриниш – бу арслоннинг охуга ташланишидир.Бу холат мени негадир утдан олиб чукка солаверади, солаверади. Баъзан жон-теримдан айриб хам ташлайди. Сабаби, бу манзарада мен биз яшаётган оламнинг тамойилини кураман.

***
Атрофимда юрганларнинг аксарияти менга нисбатан уюштирилган фитналарнинг ким томонидан ва нима сабабдан амалга оширилганини яхши билишади ва уларда узлари хам жон деб иштирок этишган, бирок бу хакда хеч качон огиз очишмайди.

***
Одамлар, энди эса менга бироз якинрок келинг - сизларни мазза килиб бир кучоклаб олай. Мабодо баъзан камчилигингизгни юзингизга солган булсам - буни азбаройи Худо сизни яхши курганлигимдан ва хакикий Одам сифатида курмокчи булганлигимдан килдим, холос.


Рецензии