Легко Ясно Насичено Свiтло

З.Алмаші «Струнний квартет №1»
Струнний квартет «Гольфстрім»

5.
Легко… Ясно… Насичено… Світло…
Чисто… Ладно… Святково… Високо…
Врізнобіч до Любові відкрито…
Несподівано… Сильно… Глибоко…

Через роздуми, через видіння,
Через серцем відчуті мотиви
Все, що є, розсипає проміння
На Любов’ю засіяні ниви…

Розмальовані мрії Життями,
Пересипані досвідом крові,
Розлітаються м’яко світами,
Відкриваються тільки Любові…

Невловиме торкання… Дорога –
Ген, далеко, а видно, як зблизька…
У Любові від Бога до Бога,
Через Душу озвучена Пісня…

14.04.2016


Рецензии
Отримала задоволення від прочитання прекрасних рядків...

Наталья Сытник   15.04.2016 08:16     Заявить о нарушении
Дякую, Наталю!
Чистоти і Радості, Миру і Любові!

Катерина Жебровська   15.04.2016 10:47   Заявить о нарушении