Давить Придавлюe сила

О.Сєрова
Струнний квартет «Гольфстрім»

3.
Давить… Придавлює сила,
Не доторкаючись тіла…
Не вивільняє свідомість,
В’яже нитками натомість…

Входить у змучені груди…
Не зігріває, а студить…
Шепче, вмовляє і тисне…
Дрожем проймає навмисне…

І торжествує…  Хапає
Серце… І серце вмирає…
І вигинається знову –
Рядиться вкотре Любов’ю…

14.04.2016


Рецензии