Встреча с тобой

Ти будеш завжди пам'ятати відчуття
Коли тебе прибило до причалу,
Там були сотні кораблів,а я...
Тебе помітив
Ти мовчала,і все дивилася у слід
На гребні хвиль зелених
Море розтопило душі лід,
Ти мріяла про щастя нездійсненне
Таке як море...голубе
Зберіг у серці я тебе

І потім хвилі нагадають про те,що було той весною
Коли зустрілися с тобой
Туман розвиднеться вночі і я побачу твої
Зелені очі


Рецензии