Заира

Зи дуст Абдулакимаз бахш!

Къекъвена са шумуд хуьре,
Рушар авай агъзур жуьре.
Хъуькъвер аби, пIузар мере,
НуьцIуьгъжуван руш акуна!

Школада, хуьре-кIвале,
КIвенкIвечийрин аваз кьиле,
Гьам тарихдин авай къеле,
НуьцIуьгъжуван руш акуна!

Гьам урус, гьам лезги чIалал,
Шииратдин рекье гьалал,
Таяр-туьшер алаз къвалал,
НуьцIуьгъжуван руш акуна!

Заира я тIварни вичин,
Цуькведавай къелем ичин,
Духтур пеше кIелиз кIвачин,
НуьцIуьгъжуван руш акуна!

Сажидиназ адан чIалар,
Хуш акуна кхьей гьалар.
Са кIус амай жез зун ялар,
НуьцIуьгъжуван руш акуна!


Рецензии