Орендарям Украiни

Нас знову Лейби пообсіли,
Орендарі, та хай їм грець.
Коли ж вже Лейбам цим кінець
Та може Лейби обрусіли.

На жито кажуть вже «пшеница»,
Горілку «водкою» зовуть,
І не ледь-ледь , та по «чуть-чуть»
Горілку в три горлянки п’ють.

Міняють Неню на грошву,
Та кажуть, що нова еліта
Подерта на тій ж*пі свита,
Та тягнуть до домів б***ву.

Ой, леле, леле,знов напасть
Знов Рада вводить нас в оману
Міняє «ценюка» на «мана»,
Але не змінюється власть

Міняє рада знов прем’єра
Та перетрахує кабмін
Де правив владу сучий син
Що часто їздив, у Берлін, до Геррри.

А що тепер, нема нічого
От посваривсь прем’єр та порох
Та хто кому там став «як ворог»
Тепер усе це ні до чого.

Моліться люди тим богам,
Що відділяють Вас від влади.
Від Лейб та тих у Раді стада.
Та вірьте тільки цим словам.

Нема пророків у країні.
Пророки збігли краях
Бо тут панує тільки страх
Та глад та мор на Україні.
----------------------------------------
Нас знову Лейби пообсіли,
Орендарі, та хай їм грець.
Коли ж вже Лейбам цим кінець
Та може Лейби обрусіли.


Рецензии
З великим захопленням читав Вашi твори. Менi сподобались i стиль написання, i рiвень, i гострi, болючi теми, i смiлива громадянська позицiя. Багато на що нашi погляди спiвпадають, е й розбiжностi, але я бачу небайдужу людину, розумну, думаючу, а це набагато важливiше. З повагою
Р.S. Перегляньте останне речення вiрша, другий рядочок. Щось пропущено. З повагою

Антон Зани   23.01.2018 03:58     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.