Повернися до закоханих очей

Повернися до закоханих очей,
повернись до мрій своїх, до сина,
до моїх невиспаних ночей,
Жду тебе мов зламана билина.
 
Я молюсь на зіроньку ось ту,
Що на небі нічку освітила.
З серця вимиваю гіркоту,
та розлука, душу затопила.
 
Проклятуща, згорблена війна,
на два літа очі розлучила,
я в молитвах сина обійма,
Для коханого життя просила.
 
Повернися, Господа молю.
Повернись і витри сині  очі.
За кохання, доленьку свою,
Омиваю слізьми я щоночі.
(С)Надін Буре


Рецензии
Глибинні,ніжні і відверті вірші. Щіро дякую і з Новим Роком. Нехай у новому році доля ніжністю і счастям повернеться у Ваш дім. З повагою,В. Савош.

Вова Дедуля   02.01.2017 17:39     Заявить о нарушении