Украинский Гарик 149

Український Ґарик 149

За мотивами І. Губермана

Розумний, гарний (не те слово!),
увесь світоглядом набитий,
зайшов у себе (випадково)
і вибіг швидко від огиди.


Оригінал

Красив, умен, слегка сутул,
набит мировоззрением,
вчера в себя я заглянул
и вышел с омерзением.


Рецензии